ESCAPEROOMS

Esscaperooms zijn een van de meest gewilde activiteiten bij grotere groepen. Bij Level XL zijn er maar liefst 5! Er moet wel onderscheid worden gemaakt in grote escaperooms en flashcaperooms. Het grootste verschil zit hem in de tijd. Bij de grote escaperooms krijgen jullie 60 minuten om te escapen. Echter bij de flashcaperooms zit de tijdsdruk er direct vol op. Jullie krijgen voor deze kamers mààr 15 minuten de tijd, geen hulp en geen tips. Jullie zijn op jezelf aangewezen. Redden jullie het op tijd...?

Er zijn bij Level XL 3 grote escaperooms en 2 flashcaperooms.


COMBINEER MET EEN DINER EN PAK JE VOORDEEL!

HET GEZELLIGSTE AVONDJE UIT. 


Kies nu welke kamer jij wilt spelen...

KLAAR OM TE ESCAPEN?

  • VOOR WIE?

Het is leuk voor iedereen die van puzzelen houdt en niet snel in paniek raakt. Maar geen nood, je staat continu in contact met onze controlekamer. En onze kamers zijn volledig veilig. Bij ons staat plezier voorop en is gezelligheid de boventoon. 

  • WAT IS DE MINIMALE LEEFTIJD?

Wij adviseren vanaf 10 jaar en ouder. Bij de Handmaid's Tale adviseren we vanaf 16 jaar en ouder. Er moet wel een volwassen persoon mee, bij groepen tot 16 jaar. 

  • HOEVEEL MENSEN PER KAMER?

Dat verschilt per kamer. Bij de desbetreffende kamer staat het aantal personen. 

  • GESCHATTE TIJDSDUUR?

Voor de 2 grote escaperooms geldt maximaal 60 minuten in de kamer, voor de Handmaid's Tale is dit 75 minuten, en bij de flashcaperooms staat de tijdsduur op maximaal 15 minuten in de kamer. Voor de grote escaperooms moet men minimaal 20 minuten vooraf aanwezig zijn. Bij de flashcaperooms is dit 5 minuten. 

  • WAT IS DE PRIJS?

De grote escaperooms zijn € 22,50 per persoon en de flashcaperooms zijn € 9,- per persoon.

De grote escaperoom Handmaid's Tale is € 24,50 per persoon (deze kamer duurt max. 75 minuten i.p.v. 60 minuten).

* Ga je meer activiteiten doen? Dan krijg je combikorting!

5% bij 2 activiteiten of 10% bij 3 of meer activiteiten.