LASERGAMEN

Lasergamen in Drachten is de sensatie in Nederland. Wij hebben een unieke lasergame arena, waarin je een groot avontuur gaat beleven. Het is een groot doolhof, maar ook weer niet. Onze lasergame arena is ongeveer 450 m2 groot! Wij spelen met het modernste lasergame apparatuur dat er is. LASERMAXX EVO-6 is het systeem, waar jij mee gaat schieten. Gaan jullie free-for-all? Of gaan jullie in teams? Je kunt verschillende speltypes kiezen. Alla data wordt verzameld. En uiteindelijk komt de winnaar naar voren. Maar bij Level XL is iedereen een winnaar ! Ben jij klaar voor de strijd? Reserveer dan snel...

 

Lasergamen bij Level XL moet je mee gemaakt hebben. Het is een ideale activiteit om te spelen met je kinderfeestje, gezin, vrienden, familie of bedrijfsfeestje. En natuurlijk ook voor alle vrijgezellenfeesten. KLAAR VOOR LASERGAMEN?

  • VOOR WIE?

Het is leuk voor iedereen. Maar hier geldt, meer is beter. Het kan al vanaf 2 personen gespeeld worden, maar het wordt pas   

echt leuk als er meerdere spelers zijn. Dan stijgt de spanning pas echt tot een ultiem gevoel. Wie ga ik raken en wie raakt mij?

Leuk voor kinderfeestjes, familiefeesten, bedrijfsfeesten of gewoon met een groep vrienden. Leef je uit in de arena. 

  • WAT IS DE MINIMALE LEEFTIJD?

Wij adviseren vanaf 8 jaar en ouder. Dit in verband met de schouderbreedte. Het zijn volwassen vesten met volwassen wapens. Deze moeten goed gehanteerd kunnen worden. 

  • AANTAL PERSONEN PER GAME?

Van 2 tot 12 personen. 

Het tijdslot wordt altijd aangevuld tot max. 12 personen, dus ja het kan zijn dat je met meerdere mensen in 1 groep zit.

  • GESCHATTE TIJDSDUUR?

+/- 20 minuten. Dit is compleet met vooraf video instructie, wapenvesten aantrekken, laatste instructie voor battle, 12 minuten echte gameplay, vesten uittrekken en score vermelding in ons restaurantgedeelte.

  • WAT IS DE PRIJS?

Lasergamen is € 9,- per persoon en is voor 1 game.

* Ga je meer activiteiten doen? Dan krijg je combikorting!

5% bij 2 activiteiten of 10% bij 3 of meer activiteiten.