EVEN VOORSTELLEN

Level XL is een gezellig restaurant met hele leuke activiteiten. Maar het zijn ook hele leuke activiteiten met een gezellig restaurant. Je bent ook van harte welkom voor alleen koffie met gebak, lunch of diner.

Level XL is een indoorcentrum in Drachten en voor de hele regio, voor heel veel plezier, spanning en avontuur. Of je nu gaat Glowgolfen, Karaoke zingen of  Lasergamen. Een Escaperoom wilt spelen, of wilt Poolen, het kan allemaal bij Level XL. Wij verzorgen het ultieme uitje voor jullie. Tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, teamuitje, kinderfeestje of gezellig met familie of vrienden iets leuks doen? Level XL zorgt voor het spectaculaire uitje wat jullie graag willen. 

 

En willen jullie even uitrusten, voor, tijdens of na de activiteiten dan kunnen jullie gezellig plaatsnemen in ons restaurant en heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Of komen jullie gewoon alleen in ons restaurant eten of lekker borrelen met vrienden of genieten van de lunchkaart, dan zijn jullie natuurlijk ook van harte welkom!

LEVEL XL IS VOOR IEDEREEN!

Wat de gelegenheid ook is, Level XL is voor iedereen. Van jong tot oud. Laat je verrassen bij ons. 

En wil je een zakelijk uitje organiseren? Ons team denkt graag met je mee om een leuk programma voor jullie samen te stellen, compleet met leuke activiteiten en heerlijk eten. Neem nu contact op met onze sales afdeling: info@levelxl.nl

KOM ONS ONTDEKKEN IN DRACHTEN AAN DE WOONBOULEVARD!