SCHOOLUITJE GROEPEN

Ben je op zoek naar een onvergetelijk schooluitje in Friesland? Dan ben je bij Level XL aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan leuke activiteiten voor groepen, vanaf groep 5 tot en met voortgezet onderwijs. 

Bij Level XL draait alles om plezier en gezelligheid. Vul onze arrangementen aan met een hapje en een drankje, zodat jullie energie op peil blijft tijdens alle avonturen die jullie gaan beleven. Of jullie nu willen Glow midget golfen, Lasergamen of Escapen.

Glow Midget Golf

Glow midget golf is een uniek spel waarbij je je waant in een magische wereld vol kleurrijke lichten en uitdagende hindernissen. Terwijl jullie door onze spectaculaire blacklight omgeving navigeren, worden jullie skills op de proef gesteld. Wie haalt de beste score?

Lasergamen

Stap in de spannende wereld van lasergamen en voel de adrenaline door je aderen stromen. Met onze state-of-the-art laserguns betreden jullie een speciaal ontworpen arena vol verrassingen en strategische mogelijkheden. Werk samen met je klasgenoten om de tegenstanders te verslaan en de overwinning binnen te slepen!

Escapen

(Min 12 jaar)

Denken jullie dat jullie team sterk genoeg is om te ontsnappen uit onze uitdagende Escape rooms? Samenwerking, communicatie en probleemoplossend vermogen zijn essentieel om de puzzels op te lossen en binnen de tijd te ontsnappen. Durven jullie de uitdaging aan? Bij Level XL staat veiligheid altijd voorop. Onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat het schooluitje vlekkeloos verloopt en iedereen zich op zijn gemak voelt. We hebben speciale arrangementen samengesteld voor groepen, zodat jullie optimaal kunnen genieten van alle activiteiten.

 

Kom naar Level XL en beleef een schooluitje waar nog lang over nagepraat zal worden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze aanbiedingen en mogelijkheden voor groepen. Wacht niet langer, maar plan vandaag nog een dag vol plezier en avontuur bij Level XL!

VOOR SCHOLEN HANTEREN WIJ SPECIALE TARIEVEN, ZODAT ONZE JEUGD EEN SUPERLEUKE DAG KAN BELEVEN!

VOORBEELD : Dit geldt voor basisscholen groep 5 t/m 8

TOP FEEST voor maar € 19,95 p.p.

- Glowgolfen EN Lasergamen

- 1 Frisdrank

- Uiteraard uit te breiden met patat en een snack (= meerprijs)

- Tijdsduur ongeveer 2 uur

- Minimaal aantal kinderen : 20

- Bij een minder aantal kinderen : toeslag € 2,- per kind

- Alleen op woensdagen, donderdagen en op vrijdagen vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur

- Minimaal 1 begeleider per 5 kinderen

- Begeleiders doen niet mee aan activiteiten, maar krijgen een kopje koffie of thee en eten met de kinderen mee. Kosten per begeleider € 5,-


Betaling kan geschieden met contant geld of met een PIN betaling. Er is geen mogelijkheid tot betaling met VISA-card of andere creditcards.

Op factuur is alleen mogelijk nadat dit duidelijk is gecommuniceerd en bevestigd is vanuit LEVEL XL dat dit mogelijk is en er geldt ten alle tijden een betalingstermijn van MAXIMAAL 8 dagen.

Dr. Martin Luther Kingsingel 46, 9203 JC  Drachten