SILENT DISCO

Dit is ongekend leuk. Lekker swingen met z'n allen. De ene persoon gaat helemaal los op de beste après ski hits, de ander staat te dansen op de dikste beats en weer een ander staat te swingen op de grootste hits van de 90's. En het leukste is jullie kunnen allemaal je eigen muzieksoort kiezen. 

Je staat in onze Silent Disco te genieten van je songs. 55 minuten lang lekker ouderwets dansen. En mocht je even op adem willen komen kun je natuurlijk altijd een heerlijk drankje of een lekker hapje bestellen... 

Ideaal voor een feest om met z'n allen te doen. GA JE MEE DANSEN BIJ LEVEL XL IN DE SILENT DISCO?

  • VOOR WIE?

Deze activiteit is de allernieuwste aanwinst bij Level XL. Gezellig dansen met z'n allen, in je eigen privé disco, op je eigen favoriete muziek. Vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, vriendenfeest of met je familie, een supergezellige activiteit.

  • WELKE MUZIEKSTIJLEN KAN IK KIEZEN?

Wij hebben meerdere muzieklijsten voor jou. Van de jaren 80 tot aan de allernieuwste en vetste hits van vandaag. Of wil je lekker los gaan op verschillende genres? Dat kan ook natuurlijk. We hebben daarom de lekkerste beats voor jou geselecteerd of de beste Nederlandse kroeg hits. Je kan in totaal kiezen tussen 3 kanalen.

  • WAT IS DE MINIMALE LEEFTIJD?

Wij adviseren vanaf 8 jaar tot hoe ouder hoe gekker...

  • AANTAL PERSONEN PER UUR?

Minimaal 1  persoon tot maximaal 16 personen in de Silent Disco.

  • TIJDSDUUR?

55 minuten. Een uur losgaan in onze Silent Disco.

  • WAT IS DE PRIJS?

De Silent Disco is € 7,50 per persoon per 55 minuten.

* Bij de activiteit karaoke wordt geen combikorting gerekend.