LEVEL XL - GROEPEN

Zijn jullie opzoek naar leuke groepsactiviteiten? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. 

Het organiseren van een leuke dag voor een groep kan best lastig zijn, maar gelukkig kunnen wij deze last van jullie schouders afhalen en alles verzorgen voor jullie. In de groep zijn altijd verschillende soorten mensen. Dus ook verschillende soorten wensen. Wij hebben dè activiteiten voor ieder wat wils. Kijk op deze pagina om de juiste keuze te maken voor jullie groep. We kunnen bij lekker weer naar buiten, maar mocht het even tegenzitten met het weer, dan kunnen we het programma binnen opzetten. Dus bij ons kan het altijd doorgaan. 

Wij verzorgen een uitgebreid programma wat jullie zelf kunnen samenstellen. En jullie kunnen het zo gek maken als jullie zelf willen. 

Wil jij samen met je collega's, vrienden of familie een gezellige dag beleven, vraag dan nu informatie aan bij info@levelxl.nl 

 

Maak je uitje compleet met lunch en/of diner bij Level XL of op locatie. 

 

Boek nu bij Level XL.


Betaling kan geschieden met contant geld of met een PIN betaling. Er is geen mogelijkheid tot betaling met VISA-card of andere creditcards.

Op factuur is alleen mogelijk nadat dit duidelijk is gecommuniceerd en bevestigd is vanuit LEVEL XL dat dit mogelijk is en er geldt ten alle tijden een betalingstermijn van MAXIMAAL 8 dagen.

Dr. Martin Luther Kingsingel 46, 9203 JC  Drachten