LEVEL XL -  GROEPSACTIVITEITEN

Level XL kan voor jullie zowel binnen als buiten activiteiten verzorgen. Wij verzorgen alles voor jullie groep. Van begin tot eind. Kies de activiteiten die jullie willen spelen en wij maken een gezellig programma voor jullie, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn. Ontzorgen doen wij voor jullie... 

Laat ons jullie helpen om te beste uitje van het jaar te organiseren, waar de rest van het jaar nog over gepraat zal worden...

Wij hebben 2 locaties waar wij naar toe kunnen. Uiteraard bij Level XL zelf en bij goed weer kunnen wij ook uitwijken naar een buiten locatie, waar er hele leuke activiteiten gespeeld kunnen worden. Uiteraard worden alle activiteiten op de Level XL manier gespeeld en dat betekent, net even anders.

Kom nu spelen en beleef het leukste uitje bij Level XL. 

INDOOR GROEPSACTIVITEITEN

- Tot 20 pers. ESCAPEN

- Tot 12 pers. LASERGAMEN in 1 groep

- Tot 50 pers. GLOWGOLFEN per uur

OUTDOOR GROEPSACTIVITEITEN

LEVEL XL STARTSPEL PUZZELTOCHT

- BAMBOE TOREN BOUWEN

- VOETBAL PARCOURS

- MAAK DE WOORDEN

- MIJNEN SPEL

NIEUW

3 - uurs groepsactiviteit

€ 29,50
NIEUW

3 - uurs groepsactiviteit

€ 29,50

Deze superleuke activiteit is alleen te boeken vanaf 15 personen en tot maximaal 50 personen. Er worden een aantal activiteiten aangeboden die in overleg met jullie mogelijk zijn. Tijdens deze activiteiten worden er heerlijke broodjes en een drankje aangeboden. 

TEAM BUILDING

=

SAMENWERKEN

 


Betaling kan geschieden met contant geld of met een PIN betaling. Er is geen mogelijkheid tot betaling met VISA-card of andere creditcards.

Op factuur is alleen mogelijk nadat dit duidelijk is gecommuniceerd en bevestigd is vanuit LEVEL XL dat dit mogelijk is en er geldt ten alle tijden een betalingstermijn van MAXIMAAL 8 dagen.

Dr. Martin Luther Kingsingel 46, 9203 JC  Drachten