BEDRIJFSFEEST GROEPEN

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje of personeelsfeestje in Friesland? Zoek niet verder! Wij hebben de ruimte én de mogelijkheden!

Level XL biedt tal van mogelijkheden voor een fantastische dag vol plezier, teambuilding en lekker eten. Bij Level XL draait alles om het creëren van een unieke ervaring voor uw team. Of u nu op zoek bent naar teambuilding d.m.v. het spelen van onze Escape rooms, spannende activiteiten, zoals Lasergamen en Glow midget golf, of juist wilt genieten van gezellig samenzijn met leuke activiteiten, bij ons kan het allemaal.

Onze professionele medewerkers staan klaar om samen met u het perfecte programma samen te stellen. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. U kunt hier klikken voor een vrijblijvende offerte.

Naast de diverse activiteiten bieden wij ook heerlijke diner- of lunch mogelijkheden aan. Of u nu kiest voor een uitgebreid lunchbuffet, een gezellige borrel of een smakelijk diner aan tafel, wij zorgen ervoor dat uw team niets tekort komt. 

Level XL is dé plek voor een geslaagd bedrijfsuitje of personeelsfeestje in Friesland. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!


Betaling kan geschieden met contant geld of met een PIN betaling. Er is geen mogelijkheid tot betaling met VISA-card of andere creditcards.

Op factuur is alleen mogelijk nadat dit duidelijk is gecommuniceerd en bevestigd is vanuit LEVEL XL dat dit mogelijk is en er geldt ten alle tijden een betalingstermijn van MAXIMAAL 8 dagen.

Dr. Martin Luther Kingsingel 46, 9203 JC  Drachten